За нас

Историята на ПЛАСТИК АЛИАНС

ПЛАСТИК АЛИАНС е създадена в края на 2012 г. с амбициозната задача да създаде екологично чисто производство на поликарбонатни изделия – профили и термошайби, които са необходими за създаването на цялостна система за монтаж на конструкции от клетъчен поликарбонат.

Фирмата разполага с ново, високотехнологично оборудване, което позволява осъществяването на абсолютно безотпаден технологичен процес, който не отделя никакви вредности в околната среда.
Бързо и качествено производство
Производствена линия по всички Европейски стандарти
Индивидуално консултиране спрямо клиентските изисквания

Производство на ПЛАСТИК АЛИАНС

Поликарбонатните профили притежават изключителна устойчивост на удар, структурна гъвкавост и твърдост, и са силно прозрачен материал. Те имат широк температурен диапазон – от -50 до +120 °C, а това са качества, които са особено ценни в строителството. Поради това са на преден план при избора на система за монтаж на прозрачни структури за външен монтаж в сравнение с други полимерни материали. Фирма ПЛАСТИК АЛИАНС произвежда всички видове профили от поликарбонат, необходими за монтажа на клетъчните поликарбонатни плоскости. 

Освен това, нашите технологии и модерно оборудване позволяват да произвеждаме и предлагаме на клиентите си термошайби, които се използват по време на монтажа на поликарбонатните плоскости, както и за монтаж на всякакви рекламни материали. 
Научете повече за гамата от продукти, които предлагаме, в раздел Продукти.

В зависимост от условията на монтиране се използват определен тип профили:

Крайни профили

За затваряне на поликарбонатните плоскости

Профили за било

За свързване на плоскости при билото

Свързващи профили

За свързване на две плоскости и едновременното им закрепване към конструкцията – съединителни профили

Стенни профили

За монтаж на клетъчните поликарбонатни плоскости към стена

За нашите продукти

Продукти с марката ЕКОЛАСТИКА

Всички наши продукти носят марката ЕКОПЛАСТИКА и са предназначени за българския и европейския пазар. Ние сме единственият български производител на поликарбонатни профили и шайби. Производствената ни база се намира на територията на гр. Балчик. През последното десетилетие широко разпространение получиха много нови материали – един от тях е поликарбонатът. Уникалните оптични и физико-механични свойства на този полимерен материал позволяват широката му употреба в строителството, светлотехниката, медицината, авиацията, рекламата и други области на човешкия живот.

Поликарбонатни профили и шайби